Hofflander Consult startades redan 1996 som en sidoverksamhet och har sedan 2004 successivt utvidgats till en verksamhet på heltid. Kontoret finns i Nogersund utanför Sölvesborg, men våra kunder finns runt hela Sverige och representerar flera olika områden. Vi båda drivs av att tillsammans med våra uppdragsgivare utveckla företag, produkter, tekniska lösningar, anställda och ledare.

Nedan ser du våra olika specialområden med länkar till respektive för att läsa mer. Givetvis är du varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor/funderingar eller vill boka ett förutsättningslöst möte.

Stefan Hofflander

Produktutveckling är processen att utveckla en idé till ny produkt eller att förbättra en redan befintlig produkt. Metoden för att ta fram/förbättra produkter varierar hos företagen men det finns metoder som är mer beprövade och lyckade än andra.

3D-printing kan vara en del i en produktvecklingsprocess eller som ett produktionsalternativ för små serier eller komplexa detaljer. Med Markforged 3D-skrivare Mark Two så kan vi erbjuda utskrifter i hög kvalité och hållfasthet med fiberförstärkta plastmaterial.

Malin Hofflander

Varje person bidrar på något sätt till en organisation eller ett företag. Med sitt bemötande. Sitt positiva engagemang. Nya idéer eller varför inte med lite ordning och reda. Potentialen i varje medarbetares insats bidrar till en ökad effekt som går att utläsa bland siffrorna i resultatrapporterna. Men bara under rätt ledarskap, rätt vägledning och en välgenomtänkt tydlig strategi. Förändringsarbete behöver inte vara svårt, men det gäller att få med sig alla på samma resa!

Cenceo

Har du någon gång upplevt ett dåligt lönesamtal? Lugn, det finns en lösning. Cenceo är ett online-verktyg som formulerar och mäter individuella målsättningar och bedömningar av prestationer på ett enkelt, tydligt och begripligt sätt – för såväl chef som medarbetare.

Solstolshållare

Det bakas med kärlek och det skickas små hjärtan via sms. Men när uppfann du en solstolshållare till din fru senast? Läs kärlekshistorien om vad Stefan gjorde till sin fru Malin som cyklade omkull med en solstol. En olycka med knäskada som gjorde att Malin inte kunde vara med och cykla till stranden på hela sommaren.